Khai Bahar tak lupa jasa Siti Nordiana

(Sumber dari Berita Harian)

KHAI Bahar. – Foto Halimaton Saadiah Sulaiman

KUALA LUMPUR: Bermula dengan nyanyian bersama melalui aplikasi Smule, Khai Bahar tidak menyangka dia dan bintang pujaannya, Siti Nordiana akhirnya meraih trofi Penyanyi Lelaki dan Wanita Widespread pada Anugerah Bintang Widespread BH (ABPBH) three.zero, Ahad lalu.

Khai yang berasal dari Perlis, tidak menduga, aksi mendendangkan lagu Memori Berkasih bersama Siti Nordiana melalui aplikasi itu, tahun lalu memberi impak besar kepada dirinya.

“Syukur atas kejayaan berganda pada ABPBH three.zero, …saya masih tak percaya. Saya berterima kasih kepada Kak Nana (Siti Nordiana) kerana dia salah seorang insan berjasa yang menaikkan nama saya hingga viral.

“Sampai bila-bilapun saya takkan lupa jasanya,” katanya kepada BH On-line.

Khai yang turut meraih trofi Artis Baharu Lelaki Widespread, turut berterima kasih kepada pengikut dan ahli kelab, Khai Bahar Nizers.

Penyanyi lagu Bayang yang baru melancarkan minyak wangi itu, berhasrat berduet dengan Siti Nordiana.

“Nak sangat berduet dengannya. Insya-Allah kalau ada rezeki, saya mahu jadikan ia kenyataan,” katanya yang akan menyertai acara Malam Puisi Riong di Balai Berita, The New Straits Occasions Press (NSTP), di sini pada 25 Mei depan.